Camping Airotel des Landes
Boek nu uw reis naar sen-yan :
Type accommodatie :
Datum verblijf :
Aantal personen :
Beschikbaarheid / Reserveren
Onze ruime keuze aan accommodaties

De la case Créole 4 personnes
1 chambre à la case Cococay
6 personnes 3 chambres

à partir de
300 € *

*le prix le moins cher de la saison

Camping 5 sterren in Landes, Frankrijk

Welkom bij TROPISCH BUITENRECREATIEPARK SEN-YAN. Een echte oase in het hart van een streek vol natuur en emotie, die u een plek te bieden heeft die bij uitstek geschikt is voor een vakantie écht helemaal weg in een Zuid-Frans tempo. De huuraccommodaties, bestaande uit stacaravans en huisjes, het comfort en de kwaliteit van de faciliteiten, het uitzicht en het heerlijke klimaat maken het tot een uitstekende plek voor een onvergetelijke vakantie.

SEN-YAN is gelegen in het hart van Les Landes, in de buurt van een karakteristiek dorp met de accenten van het zuidwesten en biedt u de langverwachte verademing van een vakantie in een echt vredig oord. Zalig nietsdoen aan de Baie des Naufragés of op een van de vele terrassen van de zwembaden, hier beleeft u een vakantie van hoge kwaliteit. Aanbevolen en vele malen onderscheiden in heel Europa, Sen-Yan staat garant voor de kwaliteit van uw vakantie.

Bananenbomen, bamboe en palmbomen verlevendigen het park met een weelderig natuur. SEN-YAN is ontstaan uit liefde voor deze planten en biedt al dertig jaar een sfeer zonder weerga. In de zon van onze Aquitaine nodigt dit park in tropische kleuren u uit om met uw gezin, met zijn tweetjes of met vrienden een vakantie vol ontmoetingen en vrolijkheid te delen. In deze echte oase zullen groot en klein vele ontdekkingen doen en vreugde delen.

Village Tropical Sen Yan 40170 MEZOS - LANDES

Tél : +33 (0)5 58 42 60 05
E-mail : reception@sen-yan.com Toegang & locatie
Camping Sen Yan ***** à Mézos dans les Landes
Facebook Sen Yan Instagram Sen Yan ANCV vacaf wifi marissol Airotel