Camping Airotel des Landes
Boek nu uw reis naar sen-yan :
Type accommodatie :
Datum verblijf :
Aantal personen :
Beschikbaarheid / Reserveren

Bakita de Sen-Yan mascotte

Heel Bakita's leven stond in het teken van rennen binnen Dupouy Canada. Van generatie op generatie lopen ze in de arena's van de Landes voor het plezier van het publiek. Het is een behoorlijke traditie en Bakita heeft een aangeboren vaardigheid in race trucs, gecontroleerde skids en prestaties in de arena. Zijn surnon! Bakita de Koningin der Moren!

Maar Bakita heeft ook een reizend, nieuwsgierig en epicuristisch karakter. Zo wil ze breken met dit dagelijks leven om nieuwe horizonten te verkennen en de schatten van Landais te ontdekken: de oceaan, de meren, de pijnbomen, de gastronomie, de festivals en de prachtige campings. Daarom ontsnapte ze uit Canada. En zo kwam ze aan in het Sen-Yan Tropical Village.
Bakita heeft alle kwaliteiten en gebreken van een Landaise, waardoor ze een aandoenlijk karakter heeft waar je niet zonder kunt. Al uw vakanties zullen doordrongen zijn van de "levensstijl" van bakita.
U kunt haar deze zomer ontdekken, uw foto met haar laten maken, dansen op het ritme van haar liedjes, maar ook ansichtkaarten kopen bij de receptie voor uw vrienden of de knuffel die haar vertegenwoordigt.

Village Tropical Sen Yan 40170 MEZOS - LANDES

Tél : +33 (0)5 58 42 60 05
E-mail : reception@sen-yan.com Toegang & locatie
Camping Sen Yan ***** à Mézos dans les Landes
Facebook Sen Yan Instagram Sen Yan ANCV vacaf wifi marissol Airotel