Camping Airotel des Landes
Boek nu uw reis naar sen-yan :
Type accommodatie :
Datum verblijf :
Aantal personen :
Beschikbaarheid / Reserveren

Diensten

In Sen-Yan vindt u diensten voor de allerkleinsten, bezienswaardigheden buiten het dorp, wijs advies voor succesvolle wandelingen, en een tropisch welkom altijd warm.

Restaurant Le Lagon

Het restaurant Le Lagon verwelkomt u elke dag voor het grootste zwembad van de sen-yan zodra de camping opengaat.

De Snackbar

De bananenboom, een ontmoetingsplaats voor fijnproevers voor pannenkoeken, wafels of ander ijs de hele dag door, maar ook alles wat in fast food wordt gedaan: pizza, hamburger, Amerikaan... Kortom, voor vakantiegangers die de zon niet willen verliezen! Zodra de camping geopend is.

De SBZ

De wellnessruimte, volledig vernieuwd en opnieuw ingericht, is de CRYSTAL SPA geworden.

Het is gereserveerd voor meer dan 16 jaar oud. De toegang is niet gratis en is geopend in het weekend in het laagseizoen en elke dag in juli en augustus.

Het is een plek waar u uw batterijen kunt opladen in een jacuzzi, sauna of hamam, maar ook op afspraak, om te genieten van vele massages aangeboden door deskundige handen.

U kunt ook de tijd nemen voor allerlei schoonheidsbehandelingen, gezichtsbehandelingen, ontharing of andere manicures.

Er zijn verschillende pakketten beschikbaar. Aarzel niet om de website te bezoeken gewijd aan Crystal Spa

Piraten Taverne

Ontmoetingsplaats voor al uw avonden. Geopend zodra de camping geopend is. Hier danst u, ontmoet u nieuwe vrienden en brengt u prachtige avonden door;-)

De was

In de wasserij, gelegen naast de supermarkt, vindt u wasmachines, drogers en strijkplank. Zodra de camping geopend is. Deze machines werken met munten om het te weten:
- Wasmachine: 4€ of 2 stuks van 2€
- Kledingdroger : 3€ of 1 stuk van 2€ en 1 van 1€
- Strijkplank beschikbaar
- Alleen wasgoed is niet aanwezig.

Fietsverhuur

Eco-Loc is een externe dienstverlener tegenover de ingang van de camping voor alle soorten fietsverhuur. Hij is dagelijks in juli en augustus tot uw dienst.

De kruidenier

U vindt bij sen-yan een kruidenierswinkel voor al uw aankopen, of het nu gaat om streekproducten, verse groenten en fruit, gebak en vers brood elke dag en op elk gewenst moment, met ook een perspunt die uw geluk zal maken. Het is elke dag geopend van 8.00 tot 20.00 uur. Het wordt geopend op 15 juni.

WIFI-toegang

Om wifi toegang te hebben tijdens uw vakantie, moet u - na het ontvangen van een signaal op het apparaat dat u wilt gebruiken - u op de pagina van uw favoriete browser zetten en de instructies volgen van onze provider die u verschillende pakketten zal aanbieden volgens uw wensen.

- Betaalde toegang

GOED SURF!

Village Tropical Sen Yan 40170 MEZOS - LANDES

Tél : +33 (0)5 58 42 60 05
E-mail : reception@sen-yan.com Toegang & locatie
Camping Sen Yan ***** à Mézos dans les Landes
Facebook Sen Yan Instagram Sen Yan ANCV vacaf wifi marissol Airotel