Waterparadijs

Dé plek voor ontmoetingen in het hart van het park: de zwembaden. Ze zijn tegelijk een plek vol leven en voor nietsdoen en voor uiteenlopende activiteiten. Hier vindt u 3 bassins, waarvan 2 verwarmd en 1 overdekt, terrassen tot aan de waterrand op een schitterend beplante plek. Mede dankzij de waterglijbaan, geweldig vermaak voor de kinderen, is het de leefplek voor de hele familie.

Zwemmen en nietsdoen

Twee zwembaden met elk hun eigen universum, geschikt voor een verfrissende duik of een siësta op een ligstoel. De grote terrassen nodigen uit tot ontmoetingen en gezellig kletsen, ver weg van de rumoerige spelletjes van de kinderen. Voor hen is er het nuttige en het aangename: een waterglijbaan die niet zou misstaan in een groot recreatiepark en een tropische watertuin voor de allerkleinsten met waterspelen en waterjets voor hun grootste geluk.

De tropische watertuin

Deze zal de allerkleinsten zeer goed bevallen. De vele waterspelen (17) bieden de jonge kinderen veel mogelijkheden tot ontdekkingen. De Aquatoons, in een heel ondiep bassin, biedt een grote afwisseling aan speelmogelijkheden in het water die onze ukkies snel weten te vinden. Hij zal ook de ouders goed bevallen. Deze voorziening ligt vlak bij het zwemgedeelte. Toezicht door volwassenen is noodzakelijk.

Laatste nieuws

RUIMTE VOOR AANBIEDINGEN!

Let op!

DIT MAG U NIET MISSEN!

Verkoop van stacaravans

Aanraders

DIT MOET U GEZIEN HEBBEN!

Het gezelschap Imagine presenteert zijn nieuwe website!

NIEUW!

Deze rubriek is van u!