Camping Airotel des Landes
Boek nu uw reis naar sen-yan :
Type accommodatie :
Datum verblijf :
Aantal personen :
Beschikbaarheid / Reserveren

Sport en Activiteiten

Voor een geslaagde vakantie, de Airotel tropisch dorp stelt tot uw beschikking comfort, diensten, en de animatoren. Op uw eigen ritme, volgens uw wensen, biedt het animatieteam u elke dag een waaier van activiteiten aan die uw verlangens naar strand, zonnebaden en "ti'punch" kunnen overtreden. Sports toernooien, fitness in de zwembaden, dag spelletjes, meerdere activiteiten.

Voor een actievere vakantie staat ons animatieteam klaar om uw keuzes te vergemakkelijken. Op het menu een beetje onderhoud met aqua fitness, spier ontwaken, trappen en aerobics, een beetje sport met basketbal, voetbal, volleybal, de hand, tennis, straatbasketbal op ons stadion niet te vergeten boogschieten en golf praktijk .... Een passie van luiheid met zwembaden, glijbanen, zonnebaden en veel delen rond comfortabele ontmoetingsplaatsen en feestelijke avonden.

Het Multisportterrein

Het Multisportveld wordt gebruikt voor entertainment in juli en augustusmiddag. U oefent er met een animator, sporttoernooien. U kunt het ook huren, buiten de schema's van de sportieve animaties om een partijtje tennis tussen vrienden of in familie te maken. Vergeet niet uw uitrusting mee te brengen. De huur van de tennisbaan is 6€ per uur. Direct naast het multi-sportveld staat een Street-Basket tot uw beschikking voor basketbalfans.

Golf & Boogschieten praktijk

Naast de Street-Basket en het multisportterrein ziet u twee tunnels.
De eerste is voor u om te oefenen met het hanteren van een echte Golf Club om uw swing te perfectioneren, en de tweede zal u toelaten om Robin Hood te spelen op doelen of ballen. Deze activiteiten worden begeleid door begeleiders.

Minigolf

18 holes baan in het midden van een tropische tuin, de minigolf van de sen-yan werd geclassificeerd als de mooiste van de Landes bij de oprichting. "Bewoond" al vele jaren door Japanse karpers van alle schoonheid en in de avond gevallen door het lied van kikkers, kunt u spelen de hele dag, maar ook in de avond door te gaan naar een club te huren voor 4€ en 2€ borg voor de bal.

Strand-Volley

Het Beach-Volley veld, dat onlangs naast de Imagine studio is aangelegd, geeft u alle plezier om samen met vrienden op fijn zand te spelen.

Petanque grond

Sportactiviteit van de vakanties bij uitstek, de jeu de boules wordt gespeeld in familie, tussen buren, tussen vrienden of in toernooi georganiseerd door ons team van animatie. NB/ Vergeet niet uw apparatuur mee te brengen.

Pingpong

Een camping zou niet compleet zijn zonder een tafelruimte gewijd aan de Pingpong activiteit: -) NB/Devergeet niet uw apparatuur mee te brengen.

Village Tropical Sen Yan 40170 MEZOS - LANDES

Tél : +33 (0)5 58 42 60 05
E-mail : reception@sen-yan.com Toegang & locatie
Camping Sen Yan ***** à Mézos dans les Landes
Facebook Sen Yan Instagram Sen Yan ANCV vacaf wifi marissol Airotel