Camping Airotel des Landes
Boek nu uw reis naar sen-yan :
Type accommodatie :
Datum verblijf :
Aantal personen :
Beschikbaarheid / Reserveren

Toerisme in Aquitanië

Sen Yan, Tropisch dorpje in het hart van de Landes.

Vlakbij de Baskische kust, de Spaanse grenzen, Biarritz, Bayonne, Saint Jean de Luz, Dax en Bordeaux. Kapjes of zwemmen, joggen of strandspelletjes, kite of beachvolleybal, surfen of sandcasting, gejodeerde lucht heeft dezelfde voordelen voor iedereen. De meest ijverige zijn de surfers of body-boardliefhebbers...

Bijna 200 kilometer aan wandelpaden en lusjes, onderhouden en exclusief gereserveerd voor fietsers, maken het mogelijk om in alle veiligheid door het bos te kriskrasen.
Het bos van de Landes is het grootste gecultiveerde bos van Europa, het is met het onophoudelijke werk van de man dat het bos zijn huidige configuratie te danken heeft, onvermoeibaar plant, onderhoudt, exploiteert en knipt alvorens opnieuw te planten (de gemiddelde duur van de levenscyclus van een pijnboom is 60 jaar).

Doen

1ste gecultiveerd bos massief in Europa, de Landes de Gascogne Regionaal Natuurpark en eco-toerisme, de Marquèze Ecomuseum, Graine de Forêt, Gascogische cirkels, kanoën op de Leyre, thema wandelingen, ongewone activiteiten en ontmoetingen, de ontdekking van de natuur blijft.

Village Tropical Sen Yan 40170 MEZOS - LANDES

Tél : +33 (0)5 58 42 60 05
E-mail : reception@sen-yan.com Toegang & locatie
Camping Sen Yan ***** à Mézos dans les Landes
Facebook Sen Yan Instagram Sen Yan ANCV vacaf wifi marissol Airotel